Przetłumaczone automatycznie przez Deepl Translator
Prawdziwy smak mięsa
Pachnąca, dojrzała prosciutto rozpływa się na języku! Jest pokrojona w plastry, dzięki czemu można wygodnie dekorować nią kanapki. Ale można też cieszyć się jej bogatym smakiem tak po prostu, bez niczego. Prawdziwy specjał dla wszystkich miłośników mięsnych przysmaków.
Szynka pieczona wieprzowa wędzona na zimno - najbardziej obiecujące, starannie wyselekcjonowane pieczenie dojrzewają w suchych, ciemnych pomieszczeniach, aby nadać im wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Zrobiliśmy ją na zamówienie w małej karkonoskiej firmie, która kładzie nacisk na jakość składników, tradycję przygotowania i właściwe wykorzystanie.
Pršut z wysokiej jakości wołowiny - po prostu zakochasz się w pysznym pršucie z rodzinnej masarni w Karkonoszach. Dzięki dojrzewaniu w ciemnych i suchych pomieszczeniach w pełni rozwinął się jego charakterystyczny smak i aromat. Szynka prosciutto jest sfermentowana, więc do momentu rozpakowania można ją przechowywać w temperaturze pokojowej.